laupäev, 6. veebruar 2016

Trennid

Selleks nädalaks oli taaskord otsus, et Lore jääb trennipäevadel puurirežiimile, et ennast korralikult välja puhata saaks.

Teisipäeval pärast tööd läksime bussiga Teletorni juurde, kust Kristi meid peale korjas ning seejärel läksime jalutama ilma Loreta. Trenn oli mõnus, aga rajad päris keerulised, kuigi Lore jooksis üsna okeilt, vahepeal tekkisid ka mõned pausid, kuid üldiselt oli ta tubli. Pärast soojendamist tegime kahte keerulisemat rajakombinatsiooni:

  1. Tunnel - tõke - tunnel. Tõkkele saatsin poomi tagant ning alguses oli abimeheks ka toidukauss, mis oli tõkke taga ning seejärel saatsin ta poomi all olevasse tunnelisse. 
  2. U-tunnelisse saatmine nii, et tunneliauku ei olnud korrektselt näha. Tuli samuti okeilt välja. 
Rada joostes tulid samuti mõlemad kombinatsioonid täitsa kenasti välja. 

Pärast radade jooksmist ning püsivust tegi Natalja Lorele trikkide kombinatsioonid, mida harjutama hakkasime. Trikitamine tuleb tal eriti suure innuga alati välja. 

Kolmapäeval saime trenni taaskord Tiinaga ning metsa Lore jällegi kaasa ei tulnud. Enne trenni tegin nii Lotta kui ka Leenuga Lore puuri ees trikke, Lorele see väga ei meeldinud. Teistele meeldis väga. Kristi mõtles meile piisavalt keerukad rajad välja, mis olid väga kiired. Lore tuju oli samuti väga hea, seega sain ise korralikult liduda ta kõrval, koer oli väga kiire. Kristi jooksis Lorega samuti ühte rada ning siis tegi Lore ka esimest korda poomi kontaktilt üle hüppamise. Üldiselt võib selle nädala trennidele positiivse hinnangu anda. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar