teisipäev, 16. veebruar 2016

Lore üheaastane!

Täna on Lore esimene sünnipäev, palju õnne mu kallis koerake! Ja loomulikult ka suured õnnesoovid Leenule, Love'ile ja Lewile! 

Lisaks ei saa taaskord jätta kiitmata Kristit, kes on alati iga mure ja rõõmuga aidanud ning soovitusi jaganud (ja mitte ainult koera teemadel ;)). Suur-suur aitäh Sulle! Tegelikult ongi nii, et koera võtmisega sain kaasa kohe mitu peret ka! Kindlasti tasub veel ära märkimist ka Leenu pere, kellele iga murega loota saan, aitäh Helen, Marek ja Sander, et nii toredad ja head olete! No ja lisaks Tiina ja Kadi, kes mind viimasel ajal palju trennidesse sõidutanud on. Muidugi ka Natalja, tänu kellele on Lore nii tark ja nutikas nagu üheaastasena see üldse võimalik olla võiks. Aitäh, aitäh, aitäh kõigile, kes nõu ja jõuga abiks olnud on! 

Milline koer on Lore üheaastasena? Minu tagasihoidliku arvamuse põhjal on ta ülitubli ja tark. Ta oskab väga mitmeid ägedaid trikke ning agilitys jookseb (praegusel hetkel küll veel tujude järgi) samuti tublisti. Lisaks on ta üpriski kuulekas. Kindlasti on meil väga palju tööd veel ees, kuid praegusel hetkel olen temaga väga rahul. Kutsikakooli saime edukalt lõpetatud Natalja juhendamisel ning pärast seda oleme tublisti teinud nii Kristi kui ka Natalja juhendamisel agilityt. Lihtsamte radade jooksmisel saame väga kenasti hakkama, keerulisematega olen mina see, kes veel päris korralikult puterdab, kuid eks me õpime :). Lisaks oleme käinud ka kahel näitusel kutsikaklassis osalemas, kus mõlemas sai hindeks väga lubav, ühes oli ka VSPKuts, kus parimaks sai tema vend Lewi. Üheaastasele Lorele ei meeldi aga väga võõrad koerad (eriti suured ja karvased), nendega on üldiselt pahandamist palju, kuid ka sellest proovime nii palju kui võimalik üle saada. Samas kui ta veidi harjub, siis on üldiselt kõikidega hakkama saanud. See-eest aga meeldivad Lorele kõik inimesed ja eriti lapsed, parim sõber on kindlasti Sander. Üldiselt on Lore iseloomu poolest oma emasse Lumisse, mille vastu mul küll mitte midagi olla ei saa, arvestades kui tubli koer Lumi on :)

Pühapäeval pidasime ka Snow Star'ide sünnipäeva. Alustuseks käisime koos jalutamas ning seejärel läksime Lewi koju, kus tegime mõned iluprotseduurid koertele ning lisaks toimus "tordi" söömine. Koertele oli Hestri ja Margiti poolt valmistatud väiksed koogikesed (millest Lore puhul jäi alles ainult porgand, kuid mille vanavanaema ja ema ära said süüa). Ka omanikele oli rikkalik pidulaud kaetud, kõik oli väga maitsev! Lõpetuseks hellitati koeri ka kingitustega, kingisadu oli väga korralik ning nii mõnegi kingituse sai Lore ise avada. Alguses vaatas ta mind küll väga kahtlevalt, et kas tõesti tahad, et selle katki teeksin?! Kuid kui esimesest pakist mänguasi välja koorus, siis järgmise puhul ei pidanud ma enam näitama, mida tegema peaks :) Päeva lõpuks tuli Lorele külla Leen, kellega nad koos veel viimase energiastki said kulutatud ning punkti pani õhtule väike jalutuskäik pargis. 

Aga vähem loba ja siin on ka pildimaterjali minult, Marilinilt ja Marttilt:

Sünnipäeva hommik
Kingitused
















1 aasta
Võrdluseks:
4 kuud
6 nädalat

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar