reede, 12. veebruar 2016

Trennid

Sel nädalal tegime taaskord trennipäevadel nüüdseks juba tavapärast puurirežiimi. Lore läheb väga hea meelega üles ruumi puuri puhkama ning ei näita välja mingitki pahameelt või soovimatust.

Teisipäeval tegime enne trenni jällegi ühe jalutuskäigu metsas Kristi ja Heleniga, ilma Loreta. Seejärel läksime trenni, mis sujus üldiselt hästi, Lore tuju oli ok, kuid mitte nii hea kui tavapäraselt kolmapäeviti. Lisaks jookseb ta oluliselt rahulikumalt ning ei torma sellise hooga nagu Kristi trennides. Sellegi poolest võiks öelda, et madalseisust oleme üle saanud. Rajad olid piisavalt keerulised ning raskemates kohtades suutsin ise ikkagi korralikult soperdada ka.

Minu jaoks on aga veider, et teisipäeviti kui hiljem trikke harjutame, siis on tuju ja motivatsioon laes. Selleks ei pea absoluutselt mingit tsirkust korraldama. Natalja rääkis ära, millised peaksid olema trikkide järjestused ning meie hakkasimegi harjutama. Eriti tore oli see, et kastil keerutamine hakkas tänu klikkerile eriti sujuvalt minema, piisas ainult sellest, et ütlesin käsu "trumm" ning Lore juba keerutaski. Lisaks näitas Natalja kuidas on võimalik koera õpetada esikäppadel liikuma ja ka see juba vaikselt tuleb.

Kolmapäeval oli Lore tuju eriti hea ning radasid jooksis ta vägagi kiirelt, minul oli päris keeruline talle järele jõuda. Kristi ütles, et kontaktpindadega võib Lorega probleeme tekkima hakata ja ta ei uskunud väga, et Natalja trennis meil sellega probleeme absoluutselt ei ole. Seega hakkan seda veelgi enam klikkima ning üritan tähelepanu pöörata samuti rohkem.

Eile käisin Lorega jooksmas ning olin vägagi üllatunud kui hästi ta tempos püsis. Mõnikord kui oleme bussile jooksnud või kuhugi kiirustanud, siis on ta ühel hetkel avastanud, et võiks mind veidi kiirustada sellega, et võtab rihmast kinni ning hakkab tirima. Kartsin, et ta üritab sama teha ka siis kui vaiksemat sörki teeme, kuid see tal õnneks meelde ei tulnud, pigem oli tubli ja nautis jooksu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar