pühapäev, 9. august 2015

Tegus nädalavahetus

Reedel tuli minu töö juurde tädipoeg Marten, kes koheselt sai ülesandeks (peaaegu omal soovil) Lorega Kosmose juurde jalutama minna. Lore keris ta aga koheselt oma "sõrme" ümber ning tema plaan oli pissimise asemel auke kaevata ning aknast oli näha kui hädas Marten temaga oli :D

Pärast seda viisime asjad koju ning läksime sõpradega Männiku karjääri juurde, et Lore ja Marten ühe mõnusa supluse saaks teha. Mõlemad olid sellega rahul ning kedagi sunniviisiliselt vette ei saadetud, pigem käis Lore seal nii kaua, kuni lõpuks lõdises nagu väike laps, kes veest välja tulla ei taha ja külmast ei hooli.



Laupäeval viisime Marteni laeva peale, et minna Soome külla minu emale. Meie aga suundusime Loksa lähedale metsa. Lore mugis mustikaid ja hüples ringi. Vahepeal hakkas aga nii palav, et peitus mustikate varju (mõnus koht kus lebades süüa saab - kellele siis see ei meeldiks). Kukeseeni pidime aga luubiga otsima, kuigi lõpuks kastme jaoks ikka saime piisavalt, peab vist Lore seente otsimise peale välja koolitama. Seekord see veel ei toiminud kahjuks :) Õhtul tegin mõnusa mustika juustukoogi, mis täitsa hea tuli.

Mmmõnusad mmustikad
Lore oli oma leiuga väga rahul.. 
Täna tegime väikse tururingi, mis oli tulutu, mistõttu ostsin peaaegu kõik vajaliku ikkagi Selverist ja paar harjutuste ringi tegime ka koerte platsil. Seejärel koju ja edasi kohe Liidia, Siimu ja Love'ga koolimetsa. Sealt tagasi tulime bussiga, kus kuulsin kahe tüütu neiu vestlust, kas Lore peaks kandma suukorvi või mitte, seejärel võrdlust koertest ja jänestest (võrdlus seisnes Lore vs jänes). Lore oli aga bussis nii chill, et teda ei häirinud isegi kass, kes oma perenaisega meie kõrvale istus. Alguses kartsin, et hakkab urisema või läheb äksi täis, aga tal oli täiesti suva sellest kassist. Seega suured plusspunktid talle. Viru juurest jalutasime läbi vanalinna Shnelli parki ning sealt tiiruga koju, seega tänaseks tuli päris mitu sammu täis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar