neljapäev, 23. juuli 2015

Viimane tund kutsikakoolis

Eile oligi viimane tund kutsikakoolis, uskumatu - alles me sinna läksime ju :)

Ja homme on juba eksam! Eksami asjad on iseenesest selged, aga sellegi poolest ei oska isegi arvata, kui hästi või halvasti minna võib, kuna kõik oleneb Lore tujust ja tahtmisest ning kindlasti ka sellest, kas ise närvi lähen :D Sest noo, kõiki asju tuleb üksinda näidata ja äkki minu närv veab hoopis alt! Õnneks saime laupäeval laevas solo esinemist harjutada ka :D Seega kõik oleneb meie koostööst ja kuidas me koos hakkama saame.

Eile jõudsime Lorega tagasi koju, muidugi hilines laev pool tundi ja Lorel olid juba jalad sõna otseses mõttes ristis. Õnneks kannatas ikka ära kuni õue sai. Laevas saime seekord aga veidi vaiksema koha ning alustuseks sai Lore ühe söögitoru, pärast mida jäi ta ilusti magama, kuni ühe pisikese piiga kriiskamine ta üles ajas. Seekord ei saanud ma temaga harjutusi teha, kuna unustasin, et meil on ju koolipäev ja andsin juba hommikul süüa, seega laevas üritasin minimaalselt tema tähelepanu söögiga meelitada (v.a siis närimiseks mõeldud elundid). Hiljem sai ta veel ühe söögitoru ning siis uudistas veidi ka niisama ümbrust ja seda pisikest äratuskella.

Koju jõudes oli meil suure kisaga vastas Ott, kes alustuseks nõudis süüa ja seejärel noomis meid, et me ta nii kauaks üksi jätsime (kuigi tal käis söötja ka vahepeal külas). Ning üsna ruttu sättisimegi ennast taas kodust ära, et minna kutsikakooli. Jalutasime Liidia ja Love'i juurde, et minna enne kooli veel ka jalutuskäigule Kristiga.

Enne tunni algust näitas Natalja meile, kuidas tõkkel kaheksat ja out'i teha. Kui ma proovima hakkasin hiljem, siis kaheksa tuli kenasti välja, aga out'i tehes olin juba segaduses, et kuidas need jalad siis olema pididki.

Tundi alustasime nagu ikka tavapäraste trikkidega ning põhiasendiga. Seekord oli keerutamisega mingi jama ja Lore ei tahtnud seda päris nii teha nagu tavaliselt. Seega ütles Natalja, et ma peaksin astuma sammu tagasi ja mitte nii palju koera poole kummardama. Eks me siis täna harjutame keerutamist võimalikult palju :) Kaheksa, vosjem ja isegi tagurdamine tulid päris kenasti välja, nagu ka kõrval olemine ja kõrvalkõnd. Isegi püsivus on veidi arenenud, kuna muidu on see täielik null olnud, siis seda oleme natuke rohkem spetsiaalselt harjutanud. Kohale saatmisega saame ka hakkama, kuigi eile hakkas Lore kohale veidi tagurdama ja üritas tagumised jalad puuri peale panna. (Tagumiste jalgade kuhugi peale panemine on tal praegu lemmikharjutus, mida alati esimesena pakub kui ta päris kindel pole, mida teha võiks või lihtsalt veidi eputada tahab).

Seejärel tegime erinevaid agility elemente. Nagu ikka oli kiik nii lemmik, et kihutas suure hooga üles maiuse järele, kuigi see kõikus üsna palju. Ka tunnel tuli seekord jälle hästi välja ja no mis siin ikka salata, teised asjad olid ka täitsa head - väikesed tõkked, rõngas, slaalom, 2x2, ümber jne.

Pärast kooli veel üks jalutuskäik ning koju jõudes oli Lorel toss nii väljas, et korraks lonkis pissile õue ja siis jäi pahandust tehes magama.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar