teisipäev, 7. juuli 2015

Ujumine ja muud tegevused (muudetud)

Pühapäeval proovis Lore esimest korda ujumise ära. Natuke umbusklik oli külma vee ja väikeste lainete suhtes, aga pulgale jooksis iga kord järele kui see vette lendas. Lisaks oli meiega koos veel üks taks, kes poleks hea meelega veest välja tulnudki ja ilmselt see süstis natuke ka Loresse enesekindlust juurde. Kuna seal rannas oli veel ka teisi koeri, siis Loret hoidsin igaks juhuks sõbranna koera flexi otsas, seda ka seetõttu, et ma kartsin, et ta võib oma võimeid üle hinnata ja liiga kaugele minna vees.



Pärast ujumist tuuseldas Lore liival ringi, kraapis auke ja rõõmustas niisama oma kohalolekuga suvitajaid. Minu jaoks oli üsna suur üllatus, et ta nii kaua kuivas, me enne ei hakanud ära minema kui koerad kuivad olid ja sellest pikast ootamisest põlesin ma mõnusalt ära. Tänaseni on selg niii valus, et kõiki riideid ei saagi kanda. Tavaliselt tõmbab punetus ikka mõne tunniga tagasi või pigem tavaliselt kasutan ma ohtralt suure faktoriga kreemi.

Eile käisime Liidiaga näituse jaoks vajalikku kraami ostmas ning saime nii rihmad, kotid kui ka numbrihoidjad, ehk siis näituse jaoks on Lore, Love ja Leen "materiaalselt" valmis. Täna panime nad kõik ka Haapsalu näitusele 29. augustiks ka kirja. Ehk siis nüüd peab hakkama korralikult näituse jaoks trenni tegema, et seismine näeks seismise moodi välja jne.
Pärast tegime Liidiaga väikse ringi nõmmel ja siis tuuseldasime Lorega busside ja trollidega peaaegu kaks tundi, et jõuda teletorni juurde, see oli kergelt öeldes halenaljakas juba.

Igaljuhul pärast Liidiaga jalutuskäiku jooksin trollile Koidu peatusesse ja jõudsin õigeks ajaks, sain trolli peale ja kuna sõiduplaanis oli kirjas, et buss läheb hobujaama peatusest, siis läksin sinna, jõudsin isegi 5 minutit varem kohale, mingi hetk nägin, et buss on postimaja ees ja võtsin juba boksi kätte, siis aga sõitis buss otse edasi, mitte ei pööranud Narva maanteele, korra käis mõtte läbi, et äkki teeb mingi ringi ja tuleb tagasi, AGA ei tulud. Tegin ruttu sõiduplaani lahti ja kontrollisin, et hobujaama on õige peatus, siis aga avasin kaardi ja peatus oli postimaja ees. Vaatasin, et eest tuleb 42 buss ja mõtlesin, et sõidan sellega siis Pronksisse, selle järgmine peatus oli aga KESKTURG! Okei, sealt ruttu üle tee ja uus buss juba tuli, seega oli umbes 15 minutit aega ja vaatasin, et jõuan järgmisele 34A peale, aga 42 seisis nii kaua ummikus, et kui tagasi hobujaama peatusesse jõudsin, siis nägin postimaja ees 34A-d, seega boks käes (koer boksis) jooksin postimaja ette, bussil olid aga uksed kinni ja sõitis minema. Jesss! Vaatan siis, et selles bussijaamas pole 34A numbrit, eemalt aga märkan, et Plaza ees on samuti kollased sildid, kõnnin siis sinna poole ja sealt see minema peakski, kell oli juba 18.30 (eelmine väljus 18.29) ja järgmine buss väljub 18.51! No selge, lähen siis 8 peale ja uurin Helenilt, kas tema saab mu kuskilt peale võtta, saab küll! AGA buss jõuab õigesse kohta alles 30 minuti pärast, no selge, siis lähen kuhugi Piritale, et koera murule lasta ning sealt edasi 34A peale, et Helen ikkagi õigeks ajaks jõuaks jalutama. Buss sõitis Tallinna Ülikoolini täpselt 20 minutit, ehk siis uus buss peaks kohe ka kohal olema, Poskas läksin maha, kus koera välja sain korraks võtta ja mingi mees rääkima tuli ning küsis, miks ma koera puuris hoian, seletasin siis, et see ongi koera pesa ja ei viitsinud pikemasse vestlusesse langeda. Tema aga jätkas ja uuris, kas koer sinna sisse ka minna ikka tahab, "no ikka tahab, see on tema pesa ju", aga kas ta närvi ei lähe kui ta puuri paned, "ei see on tema PESA ja ta on harjunud sellega". Siis see mees avastas, et pole mõtet minuga edasi sel teemal vestelda ja astus eemale, õnneks tuli juba buss ka ja ta sai näha kui rahumeelselt Lore puuri magama ronis, ilmselt oli selle mehe üllatus väga suur. Buss aga jõudis teletorni juurde täpselt 15 minutit hiljem kui pidi ja saime teistele järele joosta.

Igaljuhul nii halvasti võib ainult minul vedada :D Aga väike jalutuskäik teistega ja palju maasikaid olid seda väärt, boonusena sai Lore oma aias hiljem Leeniga ka veidi mürada.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar