esmaspäev, 27. juuli 2015

Kakerdajad rabas

Eile rebaseurust tulles arutasime Heleniga, et võiks minna kunagi kuhugi rabasse ka. Idee oli nii hea, et enne Kristi juurest ära minekut otsustasime, et aga äkki juba homme? Ning õhtul kella 23 paiku arutasime Kristi ja Liidiaga (liitus hiljem, kuna mustikakook nõudis valmistajat) ka kõik asjad läbi ning panime paika, et kell 11:00 stardime jällegi Kristi juurest.

Mulle väga meeldivad kõik eksprompt otsustatud minekud ja tegemised, sest tavaliselt siis ongi kõige toredam. Seekord olid meil kaasas ka Trevor ja Sander ning koertest jäid koju ainult Lexi ja Tido. Koerad olid rappa jõudes nii elevil, kuna keegi neist väga rabas seigelnud ei ole. Ja kui meie teele veel rabajärv ilmus, siis käisid kõik koerad ka vees ära (kes sunniviisiliselt, kes iseseisvalt). Lore on varem ainult korra ujumas käinud, kuid täna näitas päris head taset.

Esialgu kõndisime ühe tee edasi-tagasi läbi ning seejärel tegime pikniku. Grillisime tulel vinkusid ja sõime kõike muud head ja paremat, mida usinamad kaasa küpsetanud olid. Tule tegemine oli seekord minu töö ja õnneks sain hakkama ka, sest korralik pinge pandi ikka peale :D
Pärast sööki tegelesime veel väikse käsitööga ning kaunistasime salvrätikutega kivisid. Ning selleks, et punnis kõhuga koju tagasi ei peaks minema, siis tegime veel ühe mõne kilomeetrise ringi. Päris lõpusirgel nägime ka ühte rästikut, kes tee peal susises, korralik naiste kisa üle metsa oli garanteeritud :)

Lõpetuseks sõime ilmselt veel ka viimased tikrid Kristi põõsast ära ning Helen ja Sander näitasid oma oskuseid batuudil. Igaljuhul oli väga tegus ja tore puhkuse päev.

Lore ja Leen olid jube kannatamatud ning Lore sai paigale ainult triki abil :)
Kunstiring
Ilma sammude võrdluseta ei saa ikka ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar