pühapäev, 24. mai 2015

Laupäeva ja pühapäeva tegevused

Laupäev algas veel väikese ehmatusega, sest öösel oli Lore veidi oksendanud ja kõht oli samuti lahti. Mõtlesin, et helistan kohe pärast õuest tulekut Kristile (kell oli 8 hommikul), et minna siiski kliinikusse (muidu ma nii vara ei helistaks, aga teadsin, et nad alustavad väga varakult sõitu võistlustele). Õues oli aga Lore nii rõõmus ja tegus, et tundus nagu enesetunne on pigem hea. Seega mõtlesin, et jälgin paar tundi Lore käitumist ja olekut ning siis otsustan, mida teen. Lore sõi väga isukalt hommikusööki, mängis ning läks magama tagasi ning pärast seda ta enam oksendanud polegi, kuigi kõht päris korras ikka pole. Kristi soovitatud kõhurohi maitses talle õnneks suurepäraselt. Seda olen kuni tänaseni ka andnud.

Nähes, et haigusega on peaaegu lõpp, käisime Kassisabas jalutamas ning olime kuni õhtuni peaaegu kodused. Õhtul läksime aga Paljassaarele jalutama ning mängima ja pärast seda sõprade juurde Eurovisiooni vaatama, kuhu tuli ka minu vend. Lore magas kogu Eurovisiooni maha, sest jalutuskäik mere ääres oli nii väsitav. 

Täna läks vend rongile 10ks, kuid jäi väga napilt maha, seega otsustasin, et ühendan kaks asja  ja lähen veedan ta aega Schnelli pargis ning teen koeraga hommikuse jalutuskäigu. Lore oli partidest nii vaimustunud, et oleks kindlasti heameelega nendega koos ujunud :). Sealt otse läksime Lorega trammiga Kadriorgu, kus sain kokku sõbrannaga, kes seal lähedal elab ning oma lastega jalutas. Lore pakkus neile kõikidele väga huvi ja vastupidi, nemad Lorele ka. On ju tore näha ühte väikest kahest ja veel pisemat 5-kuust beebit. Pärast seda koju, kus Lore sai mõnusa uinaku teha ning siis Mariliniga fotosessioonile Hirveparki väikest modelli Loret pildistama. Modell töötas kaameraga hästi ning püsis päris korralikult juba ka paigal. Õhtu on olnud üsna rahulik v.a korralik mäng aias.

Siin aga palju pilte tänaselt fotosessioonilt:


















Aitäh Marilinile väga heade piltide eest!

2 kommentaari: