pühapäev, 27. september 2015

Kõikide tõugude rahvuslik koertenäitus Tallinnas 26.09.15

Laupäeval toimus Lore teine koertenäitus, kus ta osales kutsikaklassis. Konkurents oli "väga" tihe, ehk siis emaste Jack Russell'i terjerite kutsikate hulgas oli tema ainus osaleja. Näitusel käitus ta väga kenasti, alguses oli ta veidi ärevil ning seetõttu ütles Kristi, et läheksin temaga väiksele ringile. Maiusteks olid kaasas pihvid, mis toimisid väga hästi, alguses ta küll üritas mõnele koerale halvasti öelda, kuid kui kontakt oli olemas, siis ei näinud ta isegi enam teisi koeri. Seega harjutasime natuke kõrvalkõndi ja tegime mõned trikid ka, seejärel võtsime Leenu ka kaasa ning läksime õue pissitama (olgu öeldud, et mõlemad koerad olid nii elevil, et häda ei teinud). Kohale jõudis ka Lewi koos oma perekonnaga, kes osales isaste kutsikaklassis (samuti ainuke osaleja).

Ringis oli Lore samuti üldiselt tubli, kuid hammaste vaatamisel kuulsin ma ka kerget urinat, õnneks kohtunik sellest välja ei teinud, võimalik, et ei kuulnudki. Millegi pärast hakkasin mina teda laual liigselt toitma, mille peale kohtunik ka ütles, et ma seda tegema ei peaks. Ringis kõndimisel ega ka seismisel hiljem aga probleeme ei olnud ning eriauhinna (EAH) ehk väga lubava hinde ta sai. Seejärel toimus Lorel ja Lewil parima kutsika valimine. Kohtunik oli vist isegi veidi segaduses ning ei suutnud üldse otsust teha ning lasi seisma panna, kõndida, uuesti seisma panna, kõndida ja kolmandat korda veel seisma panna ja lõpuks sai tõu parima kutsika tiitli Lewi ning Lore sai auväärse vastassugupoole parima kutsika tiitli.

Kirjeldus: nice, typical; strong bone, good head. Ex. neck, topline, correct angulation, but french standing; moving close in rear.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar