reede, 12. juuni 2015

Paranemine ning suured energia ülejäägid

Lore jalg paraneb tasapisi, iga päevaga on näha, et kasutab seda rohkem kõndimisel ja toetamisel. Vahepeal muidugi ka liigselt ning siis on näha, et hoiab seda jälle veidi rohkem. Õues on natuke kergem teda tagasi hoida, sest on üldiselt ainult rihma otsas, eile lasin korraks aias rihmast lahti ning siis hakkas ringi traavima. Seega nüüd paar päeva hoian siiski rihma otsas edasi.

Energia ülejäägid on aga super suured, kodus on tal raskem puhata, kuna siis on vaja kassi taga ajada või lihtsalt ringi lipata. Et energiat rohkem maandada mõtlemise peale saatis Kristi mulle eile Marttiga Kosmosesse ühe toreda mõttemängu, mis Lorele jubedasti meeldib. Nii elevil on sellest mängust, et kui selle ära panen kuulen sügavat ohet ja näen kuidas ta solvub mu peale :)


Eile oli tööl totaalne koosolekute päev, hommikul alustasime teenindajate koosolekuga ning sinna võtsin ta kaasa. Kogu koosoleku aja oli ta mul kenasti süles ootamas ning kuulas, mis me teenindajatele räägime. Pärast seda algas aga koosolek ülemustega ning ka sinna võtsin ta kaasa. Seal oli kaasas ka tema boks, kuhu ta koosoleku alguses panin koos ühe söögitoruga, mille kiiresti ära sõi ning magama jäi. Pausi ajal käisime temaga õues ning siis tegi kohe kiiresti oma hädad ära ja saime koosolekuga jätkata. Lore magas taaskord oma boksis. Seejärel läksime lõunale, kuhu ka Lore kaasa tuli, jällegi oli temal mõnus uinak samal ajal kui meie sõime. Koosolekuga jätkates jäi tema jälle eeskujulikult magama. Ehk siis väga tublisti käitus kogu tööpäeva.


Nii eile õhtul kui ka täna on ta aga pidevas tegevuses, kuna jalutuskäikudel me käinud ei ole. Kusjuures nii tööle kui koju tulemisel oli ta rahulikult mu süles ja nautis vaikselt vaadet ning väga maha ei kippunudki. Tavaliselt ta väga süles ei ole püsinud, eriti kui linnas jalutame, pigem on tal alati vaja ikka ise ringi nuuskida ja jalutada. Igaljuhul on jalg paranemas ning loodan, et kui teisipäeval uuesti Kadi juurde kliinikusse läheme, siis saame juba piisavalt tervet jalga näidata, et ka jalutuskäigud uuesti teemaks tuleksid.

Lisaks pean mainima, et valuvaigisti (tablett) manustamine on ka ilma suuremate probleemideta möödunud. Alguses mõtlesin jubedusega kuidas see välja nägema hakkab, meenutades ussirohu kuuri nippe ja trikke ning kuidas ta kõik välja sülitada üritas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar