pühapäev, 1. mai 2016

Trennid

Teisipäevase trenni ajal sadas päris korralikult vihma ning see mõjutas ka Loret korralikult. Hoog oli aeglane, kuigi tegi kõike siiski korralikult. Rada oli üsna raske nii mõnigi koht oli vajalik korrigeerida ning uuesti teha. Enne ja pärast trenni tegime ka jalutuskäigu ning õhtuks olid nii Lore kui ka Kenya mõnusalt väsinud.

Enne kolmapäevast trenni tegime samuti jalutuskäigu ning seejärel veidi näitusetrenni. Näituse trennis ütles Natalja Lore kohta, et ta on väga sportlikus vormis. Ehk siis nüüd on Lorel veidi teine toitumisplaan kuni näituseni, mis siis tähendab rohkem Active krõbinaid ning üldse pigem "rasvasemat" toitu. Seega saab ta ka päeva jooksul oluliselt rohkem maiuseid (enamasti siiski tuleb need trikkide eest välja teenida :)). Praegusel hetkel veel aru saanud ei ole, et ta kosunud oleks.

Pärast näitusetrenni algas meie trenn ning Kristi tegi meile mõned lihtsamad ning mõned keerulisemad rajad. "Parim" kogu trenni juures oli see, et unustasin oma tossud kontorisse ning valikus olid jooksmiseks kummikud või saapad. Ehk siis mitte parim valik, kuigi valituks osutusid lõpuks saapad ja olgem ausad, Lorele ma järele ei jõudnud. Jooksin nagu äsja kõndima õppinud laps, ehk siis rohkem vist polegi sõnu vaja.. :D


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar