teisipäev, 17. mai 2016

Nädalavahetused

Eelmisel nädalavahetusel käisin mina Soomes ning Lore käis suvitamas Leenu juures. Tundub, et neil oli päris palju tegemist, kuna nad käisid Pärnus ning jalutamas nii metsas kui ka rannas, lisaks oli Lorel väike "ilusalongi külastus". Nimelt nuppis ja pügas Helen Loret näituse jaoks. Lisaks käisime pühapäeval ka grillimas ja mõnulemas Jõelähtmel.

Sel nädalavahetusel oli aga plaanis laupäevane Jahikoerte erinäitus, millest lähemalt kirjutan peagi ka eraldi postituse. See toimus Säreveres, seega läksime pärast näitust maale vanaema ja vanaisa juurde külla. Laupäev oli vihmane ja külm, kuid Lore nautis siiski täiega maal õues käimist ning teistega mängimist. Õhtul tegime ka metsa äärde väikse jalutuskäigu ning leidsime sealt ühe tiigikese, kus suvel kindlasti mõnus ujuda on. Pühapäeval oli ilm juba oluliselt mõnusam, mis tähendas, et Lore praktiliselt koliski õue, toas käis ainult vahepeal kiiruga vaatamas, et ega ma õue tema juurde elama minna ei tahaks? Või äkki vähemalt Ott? Või Lotte? Igatahes tema arvates oli õues oluliselt mõnusam. Ühel hetkel käisin ka aia teises otsas lilli korjamas ning Lore avastas sealtki meie väikese tiigi, alguses vaatas ta mulle otsa sellise näoga, et "Kadi ma ei mäletanudki, et siin tiik on! Kas sina mäletasid?", see tähendas ka seda, et tuli pea ees vette hüpata! Ilmselgelt käis ta seal päeva jooksul veelgi korduvalt ja nautis sedagi täiega.

Ott näitab välja piiritut rõõmu, mis teda valdab meid nähes :)
(Tegelikult ta siiski nii negatiivselt meid vastu ei võtnud)

Õhtul kui hakkasime juba linna jõudma, siis otsustasime Mariliniga Meremõisa randa minna jalutama, see tähendas aga seda, et Lorel oli jällegi lust ja lillepidu. Marilin tegi Lorest ka mõned pildid ning kuna ma ei suutnud välja valida ainult paari, siis peate leppima kõikidega :)
















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar