pühapäev, 10. aprill 2016

Võistlused TAKOs 10.04.16

Täna olid meil võistlused TAKO hallis. Hommikul võtsime peale Hestri ja Lewi ning suundusime Maardusse. Koheselt nägime ka Helenit ja Leenu, kes meile vastu kekslesid. Lore läks nendega jalutama, mina sisse asju sättima ning registreerima. Kristi oli juba varakult toimkonnas plusspunkte kogumas. Seekord olid osalemas kõik Snow Star'id ja kõik olid väga-väga tublid.

Seekord oli aga enne võistluseid juba räägitud, et enam keegi stardis koera kinni hoida ei tohi, vaid tuleb ise ta püsima saada või lendstart teha. See tekitas kõige rohkem seekord pinget, sest kui Lore suudab trennis niisama harjutades väga kenasti tõkke taha püsima jääda, siis rada jooksma hakates see kahjuks veel ei toimi. Enne esimest rada isegi väga suurt probleemi ei olnud, kuna kohe pärast esimest tõket tuli tunnel ning vahetus tuli alles pärast seda. Teisel rajal oli aga kohe pärast kahte esimest tõket vaja eestlõikamist või valssi teha, kuid seekord oli Lore kiire ning see jäi meil tegemata, seega tegin olukorra parandamiseks tagantlõikamist ja see tuli suurepäraselt välja. Nii hästi, et petsin teised äragi, kes arvasid, et nii oligi plaanis. Lisaks olid ka radades mõned üksikud out'id, mis samuti rada veidi keerulisemaks muutsid, kuid õnneks probleeme ei tekkinud :)

Esimese raja kokkuvõttes tuli teine koht Lewile ja Hestrile ajaga 21.82, kiiruseks 4.81 m/s, kolmandad olime  meie Lorega ajaks 22.20 ja kiiruseks 4.73 m/s, neljandad Love ja Liidia ajaga 23.25, kiirus 4.52 m/s ning kuuendad Leen ja Helen ajaks 26.28 ja kiirus 4.00 m/s. Kõigil puhtad rajad!

Teisel rajal tulime teiseks meie Lorega, aeg 23.47, kiirus 4.64 m/s, viiendad olid Love ja Liidia, aeg 24.93, kiirus 4.37, Leen ja Helen olid seitsmendad ajaga 26.72, kiiruseks 4.08. Lewil ja Hestril tuli ühes kohas väike viga sisse ning DSQ. Teine rada oli ka oluliselt raskem kui esimene, kuid sellegi poolest olid kõik taaskord väga tublid!

Kokkuvõtlikult olime meie Lorega aga esimesed! Poodiumil olid ka Love ja Liidia teisel kohal. Leen ja Helen jäid napilt sealt välja ning said auväärse neljanda koha. Lewi ja Hester said 9nda koha. Kokku oli A0 minide klassis 19 koera, seega suurepärane tulemus kõigil! Kui autasustamine ära oli olnud ja koer juba uuesti pesas, siis hüüti välja ka tulevikulootus ning ka selle karika saime meie Lorega :)

Ja loomulikult on ka väga oluline fakt, et täpselt aasta tagasi 10.04.2015 tõin ma Lore koju! Selle aasta jooksul oleme ikka väga palju jõudnud korda saata ning võit justkui oligi selle krooniks, sest tegelt olen tuhat korda rohkem sellest võitnud! Taaskord on vist see koht, kus tuleks Kristit selle eest tänada, aitäh-aitäh-aitäh!!! :)



Pärast võistluseid läksime Kristi juurest läbi, võtsime koerad ning läksime metsa, ka Helen liitus meiega. Jalutuskäik oli mõnusalt pikk ning lõpetuseks otsustas Lore, et võitu tuleks tähistada mudamulkas jahti pidades. Seega sain koju viia üleni porise koera ning mul vedas, et bussiga koju minema ei pidanud :D

Pildil tundub isegi puhas... :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar