pühapäev, 17. aprill 2016

Trennid

Teisipäevast trenni viis taaskord läbi Oksana ning rada oli päris mõnus. Lore hoog on endiselt hea ning meel rõõmus. Enne ja pärast trenni tegime ka väikesed jalutuskäigud. Rada oli päris mõnus ning esmaspäeval saime ka raja skeemi, mille järgi jooksime. Rada harjutasime kolmes erinevas lõigus ning lõpetuseks tegime ka terve raja. Püsivust enne jooksu veel eriti ei ole, kuid eks sellega peame tööd tegema, sest kui pärast trenni seda harjutame, siis on püsivus väga hea juba. Saan piisavalt kaugele minna ning veidi isegi hüpelda ilma, et Lore järele jookseks, siis töötab võlusõna "võib".

Kolmapäeval tegime enne agilityt Natalja rühmaga näitusetrenni, Lore sai teiste kõrval liikumise ja seismisega taaskord kenasti hakkama. Väga harva avastab, et kellelegi võiks halvasti ka öelda. Näitus on meil õnneks alles mai keskel, seega harjutada saame veel piisavalt.


Peale seda tegi Kristi kiireid jooksuradasid, kus kiirustamisega soperdada ka sain.. Sellegi poolest oli Lore tubli ning jooksis hea meelega. Ka Sander proovis Lorega joosta, mille üle Lorel eriti hea meel oli. Lisaks tegi Martti trenni lõpus seisupildi.

SLAAAAALOM! 
SLAAAALOM!!!


Neljapäeval käisime Kristi juures jalutamas, Lore võttis vahepeal mõne metslooma lõhna üles ja kaotas selle käigus ka kõrvakuulmise, õnneks suutsime Kristiga kahekesi piisavalt palju häält teha, et ta mõnda lompi ujuma ei läheks. Jalutuskäigu tegime aga lühema kui tavaliselt ning kiirustasime mõlemad linna poole.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar