pühapäev, 24. aprill 2016

Trennid

Enne teisipäevast trenni leppisime Mariliniga kokku, et ta tuleb trenni meid pildistama. Pilte veel kahjuks näinud pole, sest Marilin läks ise reisile ja ei ole jõudnud neid mulle veel saata. Kosmosesse jõudis ta varem, et jõuaksime enne jalutada ka. Õnneks olime valmis juba siis kui Natalja saatis sõnumi, et kas saame varem ka tulla, kuna kuuesest trennis oli kaks koera vähem. Seega läksimegi juba kuueks. Alguses oli ilm mõnus, kuid vahepeal hakkas vihma sadama, seega pilte palju ei saanudki.

Natalja saatis rajaskeemi juba esmaspäeva hommikul, seega rada oli selleks hetkeks juba selge. Vaatasime veel üle ning jooksime kahes osas, seejärel ka rada pikalt. Lore hoog oli kiire ning tuju samuti hea. Pärast trenni tuli ka Kristi jalutama ning tegime veel mõnusa jalutuskäigu.

Kolmapäeval tegime enne trenni ühe jalutuskäigu, seejärel vaatasime A3 rada ning jäime enda trenni ootama. Kristi tegi meile jällegi päris kiired rajad. Ka kolmapäeval oli Lorel päris hea hoog. Pärast trenni veel jalutuskäik ning seejärel läksime Marilini juurde, et peale võtta Kenya, kellest sai kümneks päevaks hoiukoer. Õhtul käisime veel ka Kosmosest läbi, kuna seal oli töötajatele väike istumine/filmi vaatamine planeeritud. Lõpuni me ei jäänud, vaid enne filmi vaatamist läksime koju ära.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar