pühapäev, 24. aprill 2016

Kenya Lorel külas

Nagu eelmises postituses juba juttu oli, siis tuli kolmapäeval külla Kenya. Kenya on amstaffi kutsikas, kellega Lore saab päris hästi läbi. Lore näitas alguses ära, kuhu võib minna ja mida tema arvates teha võiks. Koos käib neil korralik möll ning mäng näeb välja nagu korralikele terjeritele kohane - hambad on põhilised.

Üldiselt on Kenya väga tubli olnud, öösel magab rahulikult ja tänaval jalutades käitub samuti hästi. Ainukeseks probleemiks on olnud maha pissimine, kuid eks see ole kutsikate värk ka.

Neljapäeval olid mõlemad tööl kaasas ning hommikune fuajees jooksmine väsitas neid piisavalt. Alguses ei leidnud Kenya kohta, kus magada, kuid peagi leidis endale sellegi. Pärast tööd läksime Kristiga metsa jalutama. Kenya põhiline tegevus on Yes'ilt okste ära võtmine. Laupäeval käisime Kassisaba kevadpäeval, mis Kenyale ei meeldinud, tal tekkis suurest rahvamassist väike paanika ning kiunus ja tiris päris korralikult. Pärast seda käisime Marise juures ning seejärel Kristi ja koertega uuesti metsas. Laupäevaks oli Yes juba nii julge, et proovis pulka Kenya käest isegi ära võtta.

Täna hommikul oli varajane äratus, kuna meil olid Maardus agility võistlused, kuid sellest pikemalt uues postituses.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar