pühapäev, 22. november 2015

Nädala kokkuvõte

Taaskord on terve nädala blogis olnud igav liiv ja tühi väli, kuid nüüd siis panen nädala tegemised kirja..

16.11 - kutsikatel oli taaskord sünnipäev ning nüüd on nad juba 9-kuused! Väga varsti ei sobi enam neid koerakesi kutsikateks nimetadagi. Koerad isegi juba käituvad vaikselt nagu täiskasvanud koerad. Näiteks meeldib Lorele öelda teistele koertele, et ta ei ole mingi lihtsakene, vaid ikka "suur" ja kuri koer. See komme on küll väga nõme, kuid vaikselt saab ta juba aru, et viisakad koerad nii ei käitu. Lisaks on kolmest preilist kahel juba olnud ka esimene jooksukas, minu väike kutsikas on ainuke, kes veel seal maal ei ole.
Aga natuke ka esmaspäevast, mis taaskord tõotas Lorel tulla üsna igav tänu minu õhtusele joonistustunnile. Tema rõõmuks liitus aga joonistustunniga ka Helen, kes Leenu samuti kaasa võttis. Koerad said korraldada näitemängu kõikidele joonistajatele oma mänguga ning lõbu oli laialt, kui ei oleks nii palju keelamist olnud, et urisemine pole ok :)

17.11 - Natalja trenn - päeval oli Lore taaskord kodune ning õhtul seadsime sammud Liidia ja Love juurde, et minna trenni. Enne trenni tulid jalutama ka Kristi ja Helen, seega koerad said mõnusalt joosta. Seekord otsisin kapist ka ühe soki, mille sisse läks pihv. No ja see oli Lore jaoks küll mõnusaim mänguasi, mis motiveeris maiuse asemel pärast raja jooksmist. Radade jooksmine läks meil hästi, Lore hoog oli taaskord hea, vahepeal isegi liiga hea, et järele jõuaksin. Ka tuju oli tal väga hea, seega trenn oli ainult lust ja lillepidu.

18.11 - Hommikul tuli külla Love, et õhtul kiiremini trenni jõuaksime. Kahe koeraga tööle jalutamine oli mõnus, kui välja arvata hetked, mil nad arvasid, et rihma otsas kaklemine on väga ok. Siis vaatas üks naine küll mind sellise pilguga, et kuidas ma oma koeri ohjeldada ei suuda, et nad ei kakleks. Aga mind see väga ei morjendanud millegi pärast... Õhtul trenni minnes tegime ka kiire metsatiiru ning siis platsile. Saime koheselt minna ka väiksemat rada õppima ja koertega sooja tegema. Rajad olid piisavalt keerulised, kuid kuidagi moodi saime ikkagi hakkama. Lisaks oli Lore alguses väga ärevas meeleolus ning Kristi soovis näha, kuidas püsivus on, mille peale ütlesin, et seda pole. Aga Kristi arvas, et ma ise olen sama elevil meeleolus ja seetõttu Lore püsivus null ongi. Võtsime ennast Lorega kokku ja saime püsivust natuke harjutatud küll :)

19.11 - Käisime Lorega õhtul väiksel marsasõidul, et külla minna ühele sõbrannale. Lore võttis uues kohas aga eesmärgiks hakata otsima palakesi maast. Kuid üldiselt käitus väga kenasti.

20.11 - Lore jaoks oli õhtu igav, kuna mina käisin pöffil Kristi, Tiina, Kadi ja Marttiga. Film oli päris mõnus.

21.11 - Lore oli eilse igava päeva tõttu väga äksi täis ning õhtul pidi ta taaskord üksi kodus olema. Käisime päeval pargis ning koerteaedikus, kuhu lisandusid ka kaks beagle'it. Need tegelased tundusid Lore jaoks täitsa toredad ning eriti põnev oli jälgida nende tegevust kõrvalt. Sellegi poolest sai veidi siiski ka nendega mängida. Pärast seda läksime Falgi parki, kuhu tulid ka Helen&Co, kus koerad said veidi mängida ja ringi traavida ning seejärel võtsin Leenu ka kaasa ning koerad said pidžaamapidu pidada samal ajal kui meie taaskord Heleni, Kristi ja Tiinaga pöffile läksime.

22.11 - Päeval võtsid meid peale Helen&Co ning suundusime Pääsküla rabasse jalutama. Koerte ja Sandri jaoks oli lõbu laialt, kuna metsa all oli üsna palju lund. Tundus, et Lore tunnebki Sandrist rohkem rõõmu kui Leenust. Ühel hetkel koperdasin mina aga üsna nõmedalt ja nüüd on hüppeliiges pisut paistes. Loodetavasti aitab külma peal hoidmine ning paistetus alaneb kiiresti. Lisaks käisime ka Dineris söömas ja Horteses väiksel shoppingul. Praeguseks on Lore aga päris väsinult ennast pessa kerra tõmmanud.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar