pühapäev, 13. märts 2016

Leen Lorel külas

Pärast Cesari lahkumist oli mul paar päeva üks koer ning kolmapäeva hommikul tuli juba külla Leen. Lore ja Leen on koos nagu kaks väikest põrgulist, pidevalt käib üks möll ja trall. Leen tunneb ennast meie juures juba väga koduselt, ainuke probleem on hommikune laulukoor. Kuna Leen on öösiti puuris kinni ja kodus on ta harjunud juba kuuest või seitsmest ärkama, siis seda tegi ta siingi, seega alates kuuest hakkas laulukoor, õnneks ei teinud ta seda öösel nagu varasemalt. Kuna ma tema laulukoorist välja ei tee, siis kiunub ta ainult hooti, seepärast ärkab ka Lore varem ja hakkab mu voodi ees ohkima, et ka minul on aeg ärgata. Seega käib ta kordamööda minu voodi ees ja Leenu puuri juures, õnneks ei tee ta seda päris kella kuuest, aga poole kaheksast võib juba raudselt hakata nende meelest ärkama.

Neljapäeval oli meil töö juures evakuatsiooni koolitus, seega oli hommikul juba majas palju sagimist, koerad muidugi jalutasid ringi fuajees ja nautisid seltskonda. Ühel hetkel oli aga mul vaja käia kontoris, Lore tuli minuga kaasa, Leen aga läks teistega saali, seega otsustasin kiiresti ära käia. Tagasi tulles oli aga Leen täiesti kadunud. Otsisime Lorega terve maja läbi, all keldris jäi Lore köögi ukse taha nuuskima, eeldasin, et sealt tulevad mingid head lõhnad ning kutsusin ta sealt ära. Otsingutega liitus ka Martin, nii me seal majas vilistasime ja hüüdsime Leenu aga mitte midagi. Väike närv tuli juba sisse ja alustasin otsinguid täiesti algusest, kui Lore uuesti köögi ukse juurde jäi, siis otsustasin ka sinna kontrollida. Ja sealt pistiski nina välja salalik Leen! Täiesti müstika kuidas ta sinna sai ja mis ta seal tegi, igatahes tema oli küll väga õnnelik.

Reedel käisime Marisega testimas saalis uusi 3D prille, koerad muidugi tulid saali kaasa. Leen oli filmist nii ekstaasis ja vaatas kohe suure huviga seda. Korralikud kinokoerad peavad ju saalis vahepeal filmi ka vaatamas käima.

Eile käisime Lore, Leenu ja Marisega Kadriorus kohvikus ja jalutamas. Pärast seda läksime meie aga Marisega Tudengijazzile, väga mõnus üritus oli, kuigi päris lõpuni me seal ei olnud, kuna hommikul oli plaanis varajane äratus. Täna pakkisime Mariliniga aga koerad autosse ja läksime Jussi loodusrajale. Lore sai terve aja autos põõnata, Leenul oli aga rõõm mängida amstaffi kutsikatega. Pärast seda pidi Marilin mind viima Kristi juurde, et edasi minna agility võistlustele, aga mina unustasin koerte vet.passid koju. Seega võtsime suuna minu juurde ning siis sõitsime Kristi juurde.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar