reede, 8. jaanuar 2016

Pakane on valla

Õues on korralikud külmakraadid, kuid see ei ole hoidnud meid pikkadelt jalutuskäikudelt eemal, vastupidi viimastel päevadel oleme päris palju jalutamas käinud. Ning kui korralikult liikumises oleme, siis ei ole ka koeral väga külm.

Esmaspäeval võtsime Lorega ette teekonna Viimsisse, et saada Heleni ja Leenuga kokku ning käia läbi kliinikust, et käpavaha ning veel paari vajalikku asja osta. Peale seda viisime Sandri muusikakooli ning läksime mere äärde jalutama. Koerad jooksid palli järel ja möllasid korralikult lumes ning oligi aeg taaskord Sandrile järele minna, jätsi osta ja koju tagasi suunduda.

Teisipäeval läksime pärast tööd kohe trenni. Metsas jalutasid meile koertega vastu Kristi, Martti, Hester ja Liidia ning peagi saabusid ka Helen ja Leen. Teisipäevased külmakraadid olid täitsa mõnusad võrreldes tänase ja eilsega, seega saime korraliku tiiru teha. Trenn oli samuti mõnus ning hallis sees üldiselt külm ei olnud. Seekord oli trenn ka pikem, et jõuaksime kõik vajalikud asjad ära teha. Jooksime mitu erinevat rada, kuigi Lore tuju polnud kiita. Lisaks näitasime Nataljale, kuidas meil eelmisest korrast kodusteks ülesanneteks jäänud asjad välja tulevad. Natalja oli väga üllatunud kui hästi Lore minu järel kõndimist tegi ning ka "tantsuharjutused" tulid kenasti välja. Seekord oli uueks asjaks SK tõkke taga püsivuse tegemine ning sealt kõrvale tulemine. See tuli samuti täitsa hästi välja. Saime ka taaskord slaalomit teha nii, et üks võrk oli lahti ning see tuli samuti täitsa kenasti välja. Slaalom oli seekord ka pikas rajas sees. Koduse ülesandena peame järgiseks korraks harjutama kombinatsiooni kaheksa-tagurda-keeruta.

Kolmapäeval võtsid meid jällegi peale Tiina ja Sven Swedbank'i juurest ning alustuseks jalutasime tunnike kuni koertel hakkas juba päris külm ning läksimegi trenni tegema. Esialgu tegin Lorega soojendust ning harjutasin püsivust, kiike, slaalomit, ümber posti saatmist, trummi (see oli ka esimene kord kui tuli  õigesti välja ehk mu käsi praktiliselt ei liikunudki) ning teisi trikke. Seejärel sai Lore korraks õues käia ja natuke puhata ning juba olidki kohal Hester ning Helen ja hakkasime radu õppima. Kristi ütles, et ma ei tohi Lorega kindlasti rada joosta kui ta huvi üles ei näita, seega tuleb esialgu koer õigesse meeleollu saada (on ikka printsessike :)), selleks kasutasin Kadi käest saadud mänguasja ja see toimis suurepäraselt. Lore lendas ringi nagu tuulispask ning minul olid suured raskused talle järele jõudmisega. Samas pidime enne teist rada Kristiga ikkagi Lore ees selle mänguasjaga kemplema, et ta veel rohkem seda tahaks. Tujukas neiu, mis ma oskan öelda. Pärast trenni tegime veel kiire jalutuskäigu ning siis tulime koju sooja.

Täna pärast tööd helistas mulle Liidia ning ütles, et tuleb linna proovi ning kas ma tahaksin õhtul umbes 9 paiku jalutama minna. Pakkusin välja, et võib Love'i kohe minu juurde tuua kui linna jõuab. Koerad said korralikult möllata ning seejärel kutsus Kristi meid vanalinna jalutama. Seega pakkisin ennast soojalt sisse ja suundusimegi õue, mõlemal koeral oli siht selge - parki minek! Aga pargis oli veel parem üllatus kui tavaliselt, seal ootasid meid Kristi ja Cesar. Külmamõtted olid mõlemal koeral küll koheselt ununenud. Jalutuskäik oli igatahes väga mõnus ning kodus soojenedes helistaski juba Liidia, kellega veel kiire pargitiiru tegime. Lore oli alguses küll vägagi kindel, et tema enam õue ei tule, aga kui Love'iga uksest välja hakkasime minema otsustas Loregi liituda. Nüüd on Lore juba mitmendat tundi puuris mõnulemas.

Missioon: päästa hiired lume alt külmast välja
Uus lebokoht kontoris
Martti tegi kuuse juures pilti ka :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar