kolmapäev, 21. oktoober 2015

Trennid

Sel nädalal alustasime trennidega esmaspäeval kui toimus asendustrenn (teisipäeva asemel). Trenni viis läbi Natalja ning tegime kaks erinevat rada ning harjutasime A-tõket, poomi, slaalomit, kiike. Rajad olid üsna keerulised ning seetõttu tuli ette ka paar viga, mis ma ise tegin. Lore hoog oli väga hea ning tahtmine joosta suur. Enne ja pärast trenni tegime ka jalutuskäigud. Lorel on uus komme, et kui ta arvab, et me jalutama ei lähe pärast trenni, siis auto poole minnes jääb lamama ning edasi tulema ei nõustu. Enne trenni leidsin koerad aga metsas sitahunniku, milles nad mõlemad püherdasid (Love oluliselt vähem kui Lore). Seega oli Lorel kogu seljapealne täiesti sitane ning jalutamine jäi pooleli ja läksime auto juurde koeri pesema. Õnneks oli mul puuris üks rätik, mille sain märjaks teha ning niiske rätikuga sain ta praktiliselt puhtaks ning haisu hõõrusin peaaegu maha muruga. Seega saime jalutamist jätkata.

Täna oli Kristi trenn ning alguses läksime jalutama ja õppisime A3 rada. Kui juba parasjagu külm hakkas, siis saime alustada ka kutsikate trenniga. Kristi tegi meile kolm erinevat rada, milles samuti mõned trikid sees olid, mis rajad piisavalt keeruliseks tegid. Hiljem harjutasime ka poomi, kiike, A-tõket ja rõngast, Lorel oli taaskord väga hea hoog ning jooksis radasid suure rõõmuga.

Kuna teisipäevane trenn ära jäi, siis leppisime Heleniga kokku, et ta lõikab mu juukseid ning läheme pärast Pirita terviserajale jalutama. Helen võttis meid Kosmosest peale ning läksime neile külla. Leenu üllatus oli nii suur, et ka temale külalised tulid, et õues olid tänavakivid rõõmupissi täis. Koerad said nii toas kui ka õues möllata ning kui juuste lõikuseks läks, siis arvas Lore, et on õige hetk minna kassisööki sööma, seega sai kauss kenasti puhtaks. Jalutama tulid ka Kristi ja Trevor koos Lexi ja Yes'iga, kutsikatel oli lõbu laialt ning Yes suutis nad mõnusalt ära väsitada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar