kolmapäev, 22. juuli 2015

Soome

Ja ongi aeg selleks korraks Soomes käigule joon alla tõmmata. Laupäevast tänaseni on meil olnud väga palju tegemist.

Laupäeval Soome jõudes viisime kõik kodinad mu ema juurde ära ning startisime teekonda Suomenlinna. Selleks sõitsime rongiga kesklinna ja sealt praamile. Jalutamist oli rohkem kui küll ning jõudsime ka väikese shopingutiiru teha. Koju jõudes oli Lore väga väsinud. See muidugi ei takistanud tal hommikul varajast äratust korraldamast.

Pühapäeval käisime samuti tiiru kesklinnas jalutamas ja shoppamas ning hiljem otsisime lähimat koeraparki, kahjuks leidsime ainult sellise aediku, kus mingeid "atraktsioone" ei olnud, vaid koerad saavad lihtsalt ilma rihmata joosta. See aga tundus igav ja minu hing ei saanud rahu, kus võiks olla ikka korralik koerapark.

Esmaspäeval tutvusime natuke bürokraatiaga ja tegime emaga mõned olulised toimetused ära. Lore oli aga juba hommikul üsna väsinud ja me ei hakanud teda kaasa vedama, üks väike puhkus puhkuse ajal kulub igaühele ju ära :) Esmaspäeva õhtul käisime aga lõpuks ka korralikumas koertepargis ära ning saime natuke tunnelit, imepisikest poomi, slaalomit ja rõngast harjutada. Muidugi ka kõike muud vajalikku.

Teisipäeva hommik oli jälle toimetuste päralt ning õhtul ei puudunud ka jalutuskäigud ja koertepark. Lorel oli ikka mõnus elu seal Soomes, sai käia parkides, metsas ja linnas. Iga hommikut metsas jalutuskäiguga alustada peaks ju iga koera unistus olema :)

Igal juhul nüüd me istume laevas, et koju Otti paitama minna ja õhtul viimasesse koolitundi jõuda. Lore keeras ennast just kotti kerra, pärast pooletunnist kondi närimist. Kahjuks kostus just ka kõlaritest info, et laev hilineb Tallinnasse. Ilmselt peame varsti oma väiksest nurgakesest ka loobuma, kuna üks tüütu poiss üritab Lorega kummalisi mänge mängida.

Pildimaterjal tuleb ilmselt samuti varsti :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar