pühapäev, 21. juuni 2015

Mõnus nädalavahetus ja paranev jalake

Lore jalg on juba oluliselt paremas seisus. Enam jalga ei lonka, kuid pikema füüsilise liikumise peale hakkab veidi kummaliselt hoidma küll. Joostes hakkab vähem toetama ning jookseb pisut viltuselt.

Lähme jalutama!
Reedel tegimegi esimese pikema jalutuskäigu, mis oli iseenesest üsna rahulik. Käisime Hirvepargis ja Schnelli tiigi ääres. Kõndisime ka mööda Schnelli koertepargist, kus parasjagu oli mängimas üks isane Jack Russell, kellega läbi aia veidi tutvust tegi, mõlemad olid väga elevil. Ka tema omanik oli väga sõbralik, kuid sel korral ma neid siiski mängima veel lasta ei julgenud, kuna see isane oli juba suur ning kindlasti oleks möllu jala jaoks liigselt olnud. Hirvepargis hakkas meist mööda jooksma üks naine, kes seisma jäi ja Loret imetles, rääkis, et tal on endal ka kodus Russell ja jagas Lorele palju kiidusõnu.


Nii põnevad pardikesed!
Eile läksime Lorega üllatusvisiiti tegema ühele sõbrannale, kellel sünnipäev oli. Viisime koogi ja pudelikese vahuveini. Alguses maja ette jõudes ehmatasin ära, et teda polegi kodus, kuna autot ei olnud. Seega helistasin, et õnne soovida ja muuseas küsisin ka, millega ta tegeleb. Meil vedas ja ta oli ikkagi kodus. Seega panin tordile küünlad peale ja lasin uksekella. Üllatus õnnestus :) Pärast jalutasime Pelgurannast koju, Lore oli terve teekonna nii tubli ning harjutasime päris palju kõrvalkõndi, mis väga hästi ka välja tuli. Vahepeal jääb ta küll minust veidi tahapoole kõndima, mis kõige parem pole, kuna siis ma koera ju ei näe. Lisaks leppisin Kristiga kokku, et läheme teeme pühapäeval ühe rahulikuma metsatiiru.

Üllatus!

Sõbrakesed

Maias Ott
Täna läksimegi päeval metsa ning alguses kui teletorni juures Kristi koertega vastu tuli hakkas Lore urisema, kuni tundis kõik ära ning siis oli rõõmu palju. Jalutuskäik läks väga hästi ning isegi koju jõudes ei longanud ta oma jalga. Bussis jäi Lore koheselt transpordikotis magama ning äratasin ta alles siis kui jõudsime teise bussiga kodu juurde (isegi õues ei ärganud ta vahepeal üles, mis on üllatav). Muidu poleks teda üles äratanud, kuid mul oli plaanis ta üksi koju jätta ja ise rattaga sõitma minna. Kristi arvas, et varsti võib jälle Lore ja Love'i ka kokku lasta, jalg on juba piisavalt terve selleks :)
Bussipeatuse lebo

Mängud on ikka veel nii põnevad :) 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar