neljapäev, 1. oktoober 2015

Trennid

Selle nädala trennid on möödas ning ongi aeg väike kokkuvõte teha.

Natalja trennis alustasime nagu ikka soojendusega ning seejärel raja õppimisega. Seekord oli kokku kolm rada. Kõik rajad said üsna kenasti joostud ning hoog oli Lorel täitsa hea. Lisaks ei olnud ka probleeme teiste elementide harjutamisel (poom, A, slaalom, kiik), kõik on väga kiirelt ning üsna perfektselt sooritatavad (slaalom veidi vähem perfektselt, KUIGI ma saan juba kõrval joosta vaikselt). Slaalomi puhul on Lore suurimaks probleemiks see, et tal on NIII kiire ja muidugi aitab kiirust tõsta ju see kui ta mõned pulgad vahele jätab või poole slaalomi pealt kiiruga lõppu jookseb. Kiige puhul on miinuseks see, et kui see mõnele tõkkele rajal liiga lähedale jääb, siis ta üldiselt arvab, et seal peal võiks siiski ka kiiresti ära käia. Poomi puhul on minul vahepeal raskuseid järele jõudmisega ja A puhul liigne tormamine, kuigi siiani ilma probleemideta. AGA kõik siiski nii roosiline pole, sest nagu ikka on Lore puhul püsivus null. Uskumatu kui jonnakas ta võib selle koha pealt olla, ta pigem laob kõik on trikid "letti" kui vaikselt istuma jääb. Seekord rääkis Natalja, et peaksime hakkama raja alguses koera selja taha toidukaussi panema ning kui rada joostud on, siis saab sealt ka maiust. Õnneks olen ma teda ikkagi harjutanud, et toidukausist enne lubamist midagi võtta ei tohi, kuid see ei tähenda, et ta täielikult varastamisest hoiduks. Seda hakkame aga nüüdsest veel rohkem kodus harjutama ja meil on ka Ott "segajaks", kes tekitab suuremat soovi kausist maiuse varastamiseks, sest muidu võib ju kass Lore maiuse endale saada.

Kristi trenni alguses saime kõige pealt korralikult süüa Kristi sünnipäeva puhul ning seejärel alustasime soojendusega ning tõketega (ringid, kaheksad, oudid). Kristi mõtles samal ajal meile kaks rada välja, mida Lore jooksis küll suure hooga. Muidugi mingites kohtades pean ma ise ennast veel parandama, kuid Lore oli tubli! Trenni lõpus tegime Lore ja Leenuga poomi, mis oli samuti hea hooga joostud. Lõpetuseks veel ka pimedas väike jalutuskäik metsas.

Järgmised kaks kolmapäeva jäävad meil trennid kahjuks ära ning teisipäevadel on asendustreener ning seejärel hakkavad teisipäevased trennid toimuma kell 21:00.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar