reede, 23. oktoober 2015

Nädala kolmas trenn

Kui eelmine nädal oli trennivaba, siis seekord saame kohe peaagu topelt trennis käia, seega toimuski eile eelmise teisipäeva asendustrenn.

Trenn oli väga mõnus ning ilm soosis meid ka. Rajad olid piisavalt keerulised ning seekord soovis Natalja taaskord, et enne rada paneksime koerad ootele. Lore oli üllatavalt tubli ning ma sain ta sel korral tõepoolest ka lamama/istuma ilma motivatsiooni täieliku kadumiseta. Rada joostes arvas ta paaril korral muidugi, et teeme midagi valesti ning jäi keset rada seisma ning keeldus edasi liikumast. Natalja ütles, et sellisel juhul peaksin täiesti teises suunas jooksma, et ta nö terjerlikku jahiinstinkti tõttu kaasa jookseks. Lisaks võin sellisel hetkel ka mänguasjaga seda instinkti tööle panna.
Ühel hetkel kukkus mul aga seeliku taskust suure hooga välja 2x2 märk ning kohe kui ta seda avastas, siis jäi selle kõrvale ootama, teades, et seda tuleb puudutada - loogiline eks!

Lisaks harjutasime ka slaalomit, A-tõket, poomi ja kiike. Kõikide elementide puhul oli hoog kiire. Sealjuures ütles Natalja, et Lorest on näha, et kui ta esimest korda näiteks slaalomit teeb, siis tuleb see kohe kenasti välja, samas kui juba teisel tiirul on, siis hakkab ise mõtlema ja "varastama". Ühesõnaga seda temaga korduvalt järjest teha pole mõtet.

Pärast trenni tegime veel ka tiiru metsas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar