pühapäev, 11. oktoober 2015

Nädalavahetus

Reedel oli üsna kodune õhtu ning saime kätte suure tellimuse saksamaalt zooplus'i lehelt. Lore skooris süüa, maiuseid ja palju mänguasju. Otil vedas mõne mänguasja saamisega (millest nii mõnegi püüdis Lore endale varastada). Lore oli igatahes kogu selle hunniku üle ülimalt ekstaasis. Õhtu veetis ta mänguasjadega mängimisega ning mõne kuivatatud veisesüdame nätsutamisega.

Laupäev oli aga Lore arvates ülimalt igav, kuna veetsime selle tööjuures ning tema pidi enamuse ajast kontoris veetma. Sellegi poolest oli ta rahul kogu selle inimeste hulgaga, kes sealt läbi voorisid. Maja oli rahvast puupüsti täis ning õnneks oli tal ka kontoris kaaslaseks Matilda (taks). Temaga on Lore väga leppiv, kuigi mängu nad koos siiani üles saanud ei ole. Kui kogu see rahvamass läinud oli, siis sai Lore ka fuajees ringi trallitada, ehk siis natuke oli tema jaoks lõbu ka ning ei pidanud ainult magama igavusest kontoris.

Tänane päev oli aga väga põnev Lore jaoks. Alustuseks tulid külla Leen ja Helen ning koerad jäid paariks tunniks kahekesi koju. Seejärel läksime koertele järgi, et minna jalutama ning Helen valis Keila Joa meile jalutuskäiguks välja. Käisime metsas mõnusal loodusrajal ning ka rippsildadel. Üks eriti kriuksuv sild oli koerte jaoks kerge katsumus ning tõenäoliselt said nad üksteiselt natuke julgust juurde. Alguses olid mõlemad kõhuli maas ning praktiliselt roomasid edasi, julgustamise peale said nad silla siiski lõpuni kõnnitud (ning hiljem ka tagasi). Joa ääres arvas Lore, et kui vesi juba nii lähedal on, siis peaks päikeselise ilma tõttu ka väikse ujumaskäigu tegema ning ootamatult oligi ta juba poolenisti vees. Kui ta juba märg oli ja ise sellest numbrit ei teinud, otsustasin ka mina mitte keelata (rihm oli tal küljes ka nii et vooluga kaasa minna poleks saanud). Seejärel läksime ka Vääna Jõesuu randa, kus Lore muidugi taaskord ujumas käis ning koerad palli taga ajasid. Leen ei söendanud aga sellise külmaga vette minna ning jälgis mängu kaldal. Nüüd aga magab Lore juba pikemat aega ning kui ütlesin, et lähme õue, siis ükski rakk ka temas ei liikunud, kuid kui mainisin, et Love tuleb, siis oli pea kohe küsivalt püsti. Love'i ta aga ei näinud, kuna Love magas autos ning Liidia võttis oma suure kotitäie kaupa ning kiirustas koju. Igaljuhul võib Lore tänase päevaga täitsa rahul olla.







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar