pühapäev, 17. aprill 2016

16.04.2016 Mitteametlikud agility võistlused Leader koertekoolis

Laupäeval oli Lorel hommik päris igav, käis ringi ja otsis endale tegevust. Lõpuks kui ütlesin, et davai lähme, siis hakkas tal jube kiire. Talle ei meeldi eriti autoga sõita, pigem tahaks igale poole jala minna, laupäeval hüppas aga vabatahtlikult autosse ja oli valmis startima. Koertekooli juures saime kokku Heleni, Sandri ja Leenuga. Tegime kiire jalutuskäigu, registreerisime ennast ära ja asusime ootama.

Seekord osales ka Sander Leenuga lastevõistlusel, näitasime talle raja ette ning asus harjutama. Ta oli väga tubli arvestades veel ka seda, et trenni oli teinud ainult ühe korra. Ka lastel oli kaks rada, esimeses läks Sandril veidi järg käest, aga kõik elasid talle kaasa ning tuli ka puhas rada. Teisel rajal lendas kohe esimene tõke maha, sest koer oli stardis liiga lähedal, sellegi poolest sai ta kuue lapse seast kolmanda koha ning tulevikulootuse auhinna!

A0s osalesime meie Lorega ning Helen Leenuga. Ma jooksin teisena seega seekord teisi eriti jälgida ei jõudnud, et kus midagi teisiti tegema peaksin. Esimeses rajas oli üks koht veidi raskem, kus pidi päris kiirelt koerast ette jõudma ja valssima, rada õppides küsisin veel Natalja käest nõu, kuidas tegema peaks, ülejäänud raja õppisime iseseisvalt. Õnneks tuli see koht väga hästi välja ning jõudsin Lorest ette. Teise raja õppimise ajaks jõudis kohale ka Kristi, kes meile rada näitas. Ka teises rajas pidi pärast ühte tunnelit kiirelt valssida jõudma ja õnneks saime selle ka tehtud. Seega taaskord vedas ja esimene koht. Kuna seekord agilitykoerast kohe tulemusi näha ei saanud, siis oli lõpuni üllatuseks, mitmendaks me jäime. Helenil ja Leenul tuli aga kahjuks esimesel rajal DSQ ning seetõttu jäid nad auhinnalisest kohast ilma.

Esimene jooks:


Teine jooks:










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar