pühapäev, 10. aprill 2016

Tegemised

Teisipäeval saatis Natalja taaskord raja skeemi, vaatasin enne trenni üle ning platsile minnes on koheselt teada, mida oodata. Minule selline süsteem meeldib. Seekord tegi meile trenni Oksana, kuna Natalja oli kutsikakoolis, teisel pool platsi. Rada oli päris mõnus, mõni koht veidi keerulisem ka. Lorel oli päris ok hoog sees ning tuju hea. 


Kolmapäeval käisime enne trenni Kristiga jalutamas ning seejärel vaatasime A3 rada, see oli küll päris keeruline. Nataljal oli samal ajal näitusekoolitus ning kuna Lorel on kuu aja pärast näitus tulemas, siis käisime meie seal ringis Lorega samuti. Lore käitus väga kenasti ning teda ei häirinud teised suured koerad, kes ringis olid. Seismine ja liikumine tulid hästi välja ning lisaks panin ka lauale ta seisma, segavaks faktoriks oli lauale pandud terve kotitäis pihve. Korraks oli ta ka sellest häiritud, kuid õnneks sain kiiresti tähelepanu uuesti endale ning ta seisis väga okeilt. Seejärel jätsin ta uuesti puhkama, kuni meie trennini. Kristi tegi meile korralikud jooksurajad ning liduda saime palju. 

Neljapäeval käisime Rohuneemel jalutamas ja reedel võtsin kaasa Marilini koos kutsikatega ning läksime Randvere kooli juurde jalutama. Kristi, Martti ja Helen tulid samuti sinna. Kuna Marilinil olid kaasas kaks amstaffi kutsikat, siis Lumi oli alguses päris kuri, soov neid paika panna oli väga suur. Lisaks oli ka Yes segaduses, et mismõttes võetakse kõik oksad talt ära ja kätte ei saa. Pärast seda olid koerad (eriti kutsikad) päris väsinud ning tulime minu juurde. Peagi saabusid ka Kristi, Martti ja Trevor, et natuke liike tähistada. Väga mõnus õhtu oli igatahes :) 

Diva, Kenya ja Lore
Lore puuril oli ka lööki, isegi amstaff mahub russelli puuri :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar