pühapäev, 24. aprill 2016

24.04 Maardu agility võistlused

Täna olid Maardus jällegi agility võistlused, kus kõik Snow Starid kohal olid.

Seekord olime Lorega kolmandana stardis ning kergelt öeldes, meil hästi ei läinud. Esimesel rajal saime DSQ'i, kuna saatsin koera tunnelisse ning jooksin eemale, see tähendas aga kahjuks seda, et koer läks valest tunneliaugust sisse. Esimesel rajal oli aga Lore hoog väga hea, kuid kahjuks seekord pidime leppima minu kiirustamisest tuleneva pusserdamisega.

Teisel rajal oli aga Lore üsna aeglane ning korralikult hoogu üles ei saanudki, põhjuseks võib olla see, et algus oli üsna raske, kuna pidime tegema teiselt tõkkelt tagasi pööramise ning sealt edasi tunnelisse ja tõkkele, mille järel valssimine võttis taaskord hoogu maha. Lore jäi teisel rajal neljandaks ajaga 27.95 ja kiirusega 4,65 m/s.

Teise koha said aga Lewi ja Kristi ning lastevõistlustel said Sander ja Leen samuti teise koha. Väga tublid!

Alati ei saagi me Lorega olla esikolmikus, aga päris 10ndat kohta ma ka ei lootnud. Järgmisel pühapäeval on Terjerite meistrivõistlused ning siis on enamasti A0 mini klassis kõik Jack russellid (ainult üks Austraalia terjer), lisaks on enamus russellitest Lexberryd, seega loodetavasti tuleb tore võistlus (või vähemalt toredam kui tänane ja soperdused loodan ka ära unustada).



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar