pühapäev, 29. mai 2016

Leader Dog School mitteametlikud agility võistlused 28.05.16

Eile toimusid meie koertekoolis Leader mitteametlikud agility võistlused, A0s osalesid Lexberrydest Lore ja Leen ning mõlemad olid väga edukad.

Lore sai esimese koha ja Leen teise. Mõlemad koerad olid väga tublid, kuigi lõpuni välja ei olnud meil õrna aimugi, kes on pjedestaalil, sest konkurents oli tihe. Kokku oli võistlemas 13 koera.

Mõlemad rajad olid korralikud jooksukad, kuid sisaldasid endas ka kohti, kus koera oleks kerge kaotada. Natalja näitas mulle ka rada ning millistes kohtades rohkem tähelepanu pöörama peaks. Esimest korda katsetasin võistlustel ka püsivust ning Natalja ütles, et kuna need on meie kooli võistlused, siis võin vajadusel koera uuesti püsima panna. Esimesel katsel oli mul korraks ka tunne, et ah suva stardin ilma püsivuseta, kuna koer ei jäänud korralikult istuma. Õnneks karmimat häält tehes see siiski õnnestus ja suurepäraselt! Seega kindlasti teen ka järgmistel kordadel võimalusel püsivusega starti.

Esimesel rajal oli Lore aeg 23.72 ja kiirus 5.22, Leenu aeg oli 25.94 ja kiirus 4.78. Teisel rajal oli Lore aeg 25.78 ning kiirus 5.04, Leenu aeg oli 27.72, kiirus 4.68. Lorel oli mõlemal rajal parim aeg ning lõppkokkuvõttes üsna ülekaalukalt :)







Kõik pildid (v.a viimane) Leader Dog Schooli Facebooki lehelt: https://www.facebook.com/Leaderdogtraining/photos/?tab=album&album_id=836949383103656

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar