teisipäev, 22. detsember 2015

Soomes käik

Eelmine nädal oli Lorel üsna vaikne, kuna taaskord kimbutas köha. Seetõttu jäid ära ka trennid. Kolmapäeval andsin talle ka ussirohtu, mis tekitas veel hullema köha (kuigi eelmine hakkas vaikselt juba leebuma). Paar tundi pärast rohu andmist tekkis nii hull reaktsioon, et Lore käis ringi ja köhis ja läkastas ainult. Seega tundub, et vaikselt on tihedate köhahoogude põhjus teada (nüüd saab ainult loota, et teist sorti ussirohi seda reaktsiooni ei tekita).

Neljapäeval oli kinos eksklusiivne Star Warsi esilinastus ning sel korral sai ka Lore näidata, kuidas käituda oskab. Seega veetis ta vastuvõtu samuti rahva seas ning sai seal ka vaikselt käest oma õhtusöögi kätte. Ära tuleb märkida, et Lore oli ilma rihmata ja käitus väga eeskujulikult, teda ei häirinud absoluutselt suur rahvamass, ega paljud paid, vaid käis mul kõrval ja ootas suurepäraselt kui kellegagi suhtlesin või mingi vajalik tegevus ära teha tuli. Super tubli!

Reedel võtsime aga taaskord ette Soome mineku ning pärast tööd jalutasimegi sadamasse, kus ootasid meid minu tädi ja tädipoeg. Laevas käis enamikel inimestel pidu täie hooga, seega rahu ja vaikus olid ülehinnatud. Mis loomulikult tähendas ka seda, et koer oli pidevalt tähelepanu keskpunktis. Soomes ootas meid sadamas juba minu ema, kelle juurde sammud seadsimegi. Laupäev oli jõulushopingu päev ning kahjuks ei olnud võimalik Loret koju jätta, mis tähendas tema jaoks taaskord rahvamasse, õnneks ei olnud üheski poes koer kellegi jaoks probleem, kuigi lõpuks oli Lore sellest suurest möllust nii väsinud, et vedasin teda mitmes poes süles ning tema lihtsalt magas. Õhtul oli vaikne saunaõhtu ning pühapäeval suundusimegi juba Tallinna poole tagasi. Seekord otsustasime võtta ka kajuti, kus oli mugavam nii meil kui ka Lorel.

Tänane päev oli samuti rahulikum, kuna mulle tuli külla sõbranna, seega Lore jaoks taaskord igav üritus. Kui õhtul trikitamise peale süüa andsin, siis oli ta nii äksi täis, et kui  kausi välja võtsin, siis algas kohe kiunumine, see jätkus ka siis kui mõni paus sisse tekkis. Ootan juba, milline hoog tal trennis olla võiks homme :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar