pühapäev, 13. detsember 2015

Kolmapäevane trenn ja nädalavahetus

Kolmapäeval kirjutas Kristi, et tema on haige ning trenn jääb ära. Enne seda oli mul juba Tiinaga kokku lepitud, et lähen seekord nendega trenni. Seega uurisin Tiina käest, kas temal on siiski plaan minna, kuna neil on tavaliselt kella 7st SK. Temal oli veel plaan jõus, seega otsustasin ka ise minna. Seega võtsid nad mu Swedbank'i juurest enne viite peale, ilm on päris kohutav. Alustuseks tegime tunnise jalutuskäigu ning seejärel läksime trenni. Lisaks tuli ka teine Tiina, kes Tessa tubli saavutuse eest ka kooki tõi. Alustuseks jooksid rada Tiinad oma koertega ning kui nemad juba piisavalt väsinud olid, siis tõin ka Lore välja ja tegime Tiina juhiste järgi kergemaid rajalõike. Lisaks tegin ka poomi ning Tiina juhtis tähelepanu, et Lore jookseb poomi hooga ainult siis kui mina kõrval lidun ning võiksin proovida nii, et jään ise taha poole. Kui Lore teadis, et märgi peal ootab maius siis jooksis kiiresti lõpuni ja jäi mind ootama sellise näoga, et kuhu sa nüüd jääd siis. Lisaks tegime ka slaalomit kolme kaarega ning Tiina ütles, et Lorel tuleb päris kenasti ka see välja ning tekib õige rütm jooksmisel. Proovisin ka rajalõike koos tunnelitega ning probleeme ei olnud. Seejärel läks Tiina SK trenni ning mina jäin erinevaid asju harjutama. Kuna sinise tunneliga oli teisipäeval probleeme, siis alguses mõtlesin, et ei hakkagi vihmaga seda proovima, kuid Natalja soovitas siiski ka seda teha. Alustuseks tegingi ainult sellesse tunnelisse saatmist ning tuli päris okeilt välja, seejärel proovisin koos mõne tõkke ja rõngaga ning taasord tuli kenasti välja. Vahepeal käisin Lorega ka hallis sees tunnelit ja kiike harjutamas ning mõlemad sujusid väga kenasti. Seejärel viisin Lore natuke autosse puhkama ning umbes 15 minutit enne SK lõppu tõin ta uuesti välja samasid rajalõike jooksma. Trenn oli seekord jällegi päris korralik, kuigi enamasti tegin seda üksinda. Pärast trenne tegime veel metsatiiru ning Lore oli juba päris väsinud, kuid Fridaga sai natuke siiski veel möllata. Kuigi Lore arvates oli jalutuskäik üsna igav, kuna peale Frida, kes vahepeal kiusamas käis, teiste koertega suuremat möllu teha ei saanudki.

Neljapäeval oli minul töö juures jõulupidu ning otsustasin, et Lore jääb Otiga koju. Kuna pidu oli päris meeleolukas, siis oli see kindlasti õige otsus. Reede oli üsna vaikne päev, kuna puhkasin peost ning õnneks Lorele piisas tööl käimisest ning pikemat jalutuskäiku ette ei võtnudki. Laupäeval tulid Helen&co linna ning käisime vanalinnas jalutamas, päris mõnus jõulu meeleolu oli, kuigi rahvast oli väga palju. Seejärel suundusime Kristiine juurde mu sõbrannale vastu ning seejärel koju sushit valmistama. Selleks ajaks läksid Helen&co koju tagasi (või linna peale, ega ma täpselt ei teagi).

Pühapäevaks oli Heleniga plaan minna kuusejahile ning nad tulid meile järele Kosmose juurde, et sealt puur võtta. Seejärel läksimegi kuusejahile ning edasi Heleni juurde, et koerad ja kuusk ära viia ning poodi sushi jaoks taaskord kraami tooma. Seega hakkasin mina sushit valmistama ja nemad Sandriga piparkoogimaja küpsetama. Lore sai Heleni juures veidi "piinapingis" ka aega veeta küünelõikuse ja kasuka nuppimise näol. Ega ta ülevoolavat rõõmu selle üle välja ei näidanud. Aga keegi ei küsinud tema käest ka :). Koju jõudes oli koer nii väsinud, et keeras kohe magama ära.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar