teisipäev, 22. september 2015

Lore & Leen in action vol 2

Kutsikad on saanud peaaegu nädala "kooselu" nautida. Lore on juba väsinud oma külalisest ning üritab igal vabal hetkel minna oma pessa puhkama. Täna kui Leen talle kaissu ronis, siis pidi ta Leenule ka veidi halvasti ütlema. Leenul on unega natuke kehvemad lood ning magab oluliselt vähem. Homme saab Lore natuke puhata ning tööle kaasa ei tule, siis on ka trenniks rohkem energiat.

Nädalavahetus oli mõnus ning käisime metsas ja pargis jalutamas. Metsas õnnestus mul saada puuk ning esimene ehmatus oli üsna suur. Ma ei väsi kordamast, et mulle tundub, et Helen valetas Leenu rihmaga jalutamise kohta. Nimelt Leen jalutab linnas väga eeskujulikult rihmas ning üldiselt isegi kõrval. Muidugi vahepeal on mul korralik esivedu ka ning mõlemal koeral on kiirem kui peaks. Täna käisime linnas päris pikal jalutuskäigul, alustuseks sõitsime bussiga Kadriorgu, et saaksin rohtudel järel käia ning seejärel parki. Sealt koju läksime samuti jala ning mõlemad koerad pidasid väga kenasti vastu, lõpuks oli juba näha ka väsimust, kuid Lorel tuli uus energia kohe kui tuttavasse kohta jõudsime, seda süstis ta ka Leenule.

Eile õhtul käisime alustuseks pargis ning seejärel jäid koerad koju ning meie läksime Liidia, Kristi ja Marttiga kinno "Everesti" vaatama. Kristi ja Martti küll üritasid mind veidi hirmutada, et koerad lahtiselt koju jätsin, kuid kutsikad oli taaskord väga tublid ning kõik oli kodus korras. Liidiaga koju jalutades, küsis ta kas plaanin koertega veel jalutama minna ning võtsimegi Love'i tee pealt kaasa ning koerad said toreda üllatuse osaliseks. Love'i rõõm õue jõudes ning mind nähes oli samuti ülevoolav ning ta sai kohe aru, et Lore on ka kohe-kohe meiega. Edasi läksime Hirveparki, et teha tiir ka Shnellis, lõpetuseks olid koerad mõnusalt väsinud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar