esmaspäev, 3. august 2015

Ja puhkus ongi läbi...

Täna oli pärast puhkust esimene tööpäev, selle auks panin endale septembri alguseks uue nädalakese puhkust. Lore oli tänase tööpäeva jooksul vahepeal üsna segaduses - miks ei võiks nii ilusa ilmaga lihtsalt õues chillida?! Õues käies viskas ta ennast iga kord täiesti vedelaks, et jumala eest ei peaks kontorisse tagasi minema, ise oleks hea meelega täpselt sama teinud, aga kahjuks töö ootas.

Laupäeva hommikul läksime koos Liidia ja Love'ga agilityt Veskimetsa vaatama. Kristi jooksis taaskord nii Lumi kui ka Yes'iga ning Kadi Rutiga. Lore sai Love'i ja Cesariga mängida ning käitus üldjoontes ilusasti, vahepeal muidugi oli vaja oma iseloomu näidata ja ülbitses ka teiste koertega.

Pühapäeval tuli külla Marilin, kellega koos läksime parki jälle pildistama. Trikke proovisin ka teha, kuid kes see ikka viitsib niisama krõbinate pärast tsirkust mängida, kui on muudki tegemist eksole. Õhtul läksin Lorega pargitiirule ning tunnikese pärast liitusid ka Liidia ja Love, veidi hiljem ka Marilin oma väikese õega. Kuna õhtuseks jalutuskäiguks ma maiuseid kaasa võtnud ei olnud, siis ostsin poest kiiruga veidi juustu, millele koerad ära öelda ei suutnud.

Nüüd tulebki uut puhkust ootama jääda ning kohe-kohe hakkame uuesti ka koolis ja trennis käima. Paar päeva tagasi käisime Liidia ja Love'ga samuti Schnelli koertepargis ning proovisin Lorega kiike teha juba nii, et lasin kiige ka maha. Esimesel korral üsna vaikselt, see teda kuidagi ära ei ehmatanud ning suure hooga jooksis uuesti kiigele. Seejärel lasin juba kiigel ka "põrgata", ka see ei hirmutanud Loret õnneks ära ning oli korduvalt valmis uuesti kiigele jooksma, kes siis ei jookseks kui ei teaks, et kiige otsas saab ohtralt maiust.

Siin aga veidi photoshoot'i pilte:

Uus trikk "lehvita"

Lemmiktrikk 2x2 (iga päevaga muutub nõtkemaks ning kui maiuse veidi kaugemale (u 20 cm eemale)
 maha panen siis üritab Lore ikka nii, et harjutust ära lõpetama ei peaks, ehk siis kenasti seisab ka
kahel esimesel käpal ja jätab tagumised õhku) 
Marilin meisterdas väikese "rätiku" Lorele



Seisupilt 02.08.15
11.04.15 vs 02.08.15 - kes koera ära vahetas? :)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar